Välkommen till Pukes Sport

 

Squeezy Energy gel

Squeezy
Squeezy Energy gel

 

Squeezy Energy Gel

Squeezy Energy Gel är en speciellt utformad kolhydratrik gel för idrottare. Den verkar snabbt på grund av sin optimala sammansättning samt ger långvarig energi för belastning under träning och tävling. Enligt vår princip om “alla kroppens behov – varken mer eller mindre” innehåller SQUEEZY Geler endast ingredienser som är nödvändiga för en belastningsfas. Detta innebär fruktos för en omedelbar tillförsel av energi och maltodextrin för en konstant energiförsörjning till kroppen. Eftersom vi gör gelen utan tillsats av konstgjorda sötningsmedel är ENERGY Gel mycket lättsmält och ger idrottare energistöd på bästa sätt för att genomföra sina idrottsprestationer

Individuella Behov

Energibehovet är individuellt för varje Idrottare och varierar beroende på prestation, externa faktorer som temperatur, terräng och typ av Idrott. Det är med hänsyn till dessa faktorer som en Idrottare kan räkna med ett Kolhydratbehov på upp till 100g per timme. För rekreation behöver en Idrottare endast ca. 30 – 60 g Kolhydrater varje timme beroende på kondition.

Notera: Vid kortare belastningar på upp till en timme (t.ex. 10 km) är ett intag av mat eller dryck inte nödvändigt då kroppens egna depåer ombesörjer Energiförsörjningen.

Användning;

SQUEEZY ENERGY GEL i 33-grams påse

Vi rekommenderar att man konsumerar under 1 timmes Idrottsutövning 1-2 33 g Påsar med SQUEEZY ENERGY GEL. Ytterligare ENERGY GEL är inte nödvändigt vid normal belastning och temperatur.  Vi rekommenderar ett vattenintag av 150 ml efter intag av en 33 g påse. Denna innovativa Påse innehåller 41 g kolhydrater per 25 g påse ENERGY GEL.

De främsta fördelarna med SQUEEZY ENERGY GEL

 

  • SQUEEZY ENERGY GELS har en låg koncentration av lösta partiklar (låg Osmolalitet). Detta resulterar i en förbättrad Energiabsorption av kroppen.
  • SQUEEZY ENERGY GEL innehåller bara ingridienser som är nödvändiga för en belastningsfas. Därför är Gelen mycket skonsam mot magen.
  • SQUEEZY ENERGY GEL innehåller Fruktos för en Snabb Energiförsörjning till Kroppen. Långkedjade Kolhydrater (Maltodextrin) ombesörjer för en jämn och långvarig Energiförsörjning.
  • Samtliga SQUEEZY ENERGY GELS är fria från Laktos, Gluten och artificiella Sötningsmedel.

 


Artnr: Benämning: Pris: Storlek: Antal:
Sqstyck Squeezy Energy Gel 20,00/st

Tillbaka